1 Ekim 2007 Pazartesi

REVANİ


MERHABA ARKADAŞLAR BU BLOGSPOTTA AÇTIĞIM 3. OBUR SAYFASI UMARIM BUNUN DA KULLANICI ADINI VE ŞİFRESİNİ UNUTMAM DA BURADAN DEVAM EDEBİLİRİM
SİZLERE TATLI SUNAYIM DA TATLI BAŞLAYALIM İSTEDİM BAKALIM BLOGCUNUN SORUNLARINDAN SONRA BURADAN DA TATLI TATLI YOLUMUZA DEVAM EDEBİLECEKMİYİZ
MALZEMELER:
5 YUMURTA
2 S.B. UN
1 S.B. İRMİK
1 Ç.B. ŞEKER
1 S.B. ÇOK DOLU YOĞURT
1 .S.B. Z.YAĞ
1 PAKET KABARTMA TOZU
ŞERBET İÇİN:
4 S.B. ŞEKER
4 S.B.SU
1 L.K.R.
YAPILIŞI:
YUMURTA VE ŞEKER İYİCE KÖPÜRENE KADAR ÇIRPILIR.
YOĞURT VE YAĞ İLAVESİ YAPILIR
İRMİK VE UN (UN ELENMİŞ İÇİNE KABARTMA TOZU DA ELENMİŞ) İLAVE EDİLİR
YAĞLANMIŞ KALIBA DÖKÜLÜR
170 DERECE FIRINDA PİŞİRİLİR
KEK SOĞUYUNCA ŞERBET HAZIRLANIR VE OCAKTAN ALININCA HEMEN KEKİN ÜZERİNE DÖKÜLÜR
ÜZERİNE SÜSLEMEK İÇİN İSTENİLEN ŞEY İLAVE EDİLİR
BEN ANTEP FISTIĞI VE HİNDİSTAN CEVİZİ KULLANDIM
SOĞUYUNCA SERVİS YAPILIR

Hiç yorum yok: